Strict Standards: Accessing static property Dbmanager::$username as non static in /var/www/vhosts/houtkachels.net/httpdocs/cms/app/modules/dbmanager.php on line 33 Strict Standards: Accessing static property Dbmanager::$password as non static in /var/www/vhosts/houtkachels.net/httpdocs/cms/app/modules/dbmanager.php on line 34 Strict Standards: Accessing static property Dbmanager::$hostname as non static in /var/www/vhosts/houtkachels.net/httpdocs/cms/app/modules/dbmanager.php on line 35 Strict Standards: Accessing static property Dbmanager::$databasename as non static in /var/www/vhosts/houtkachels.net/httpdocs/cms/app/modules/dbmanager.php on line 36 Strict Standards: Accessing static property Dbmanager::$connection_id as non static in /var/www/vhosts/houtkachels.net/httpdocs/cms/app/modules/dbmanager.php on line 67 Dovre Sense 113 - algemene info en technische fiche van de houtkachel

Houtkachels . net

prinsenlaan 50 - 2381 weelde
T - 0032 (0)495 54 70 41

Houtkachels.net is een concept van Heestermans BVBA

> CONTACTEER ons

> overzicht houtkachels
> Home
> Nestor Martin


creatie door Tom IT

Valid XHTML 1.0 Transitional

Dovre Sense 113

Dovre  Sense 113

Merk:

Dovre

Model:

Sense 113

Prijs:

Afmetingen

HXBXD (mm):
72 X 47 X 36

De Dovre Sense 113 is het nieuwste model in de populaire Sense-serie van Dovre. Deze houtkachels hebben een aansprekend modern ontwerp en zijn in vele varianten leverbaar. Met of zonder zijruiten. Kleiner of groter model. Nu is daar de Sense 113 bijgekomen, het model met korte poten. Door de kortere poten is de kachel 18cm lager geworden. Hiermee oogt het model nog compacter en komt de kachel beter tot zijn recht.

Net als de overige modellen is de Sense 113 ook leverbaar in het wit emaille. Daarnast is de kachel er ook in het standaard zwart gietijzer. Opvallend aan het ontwerp is de eenvoudig te bedienen deur met doordacht sluitmechanisme. Veder is het vuur bijzonder goed te regelen door de handig geplaatste luchtschuif.

Dovre  Sense 113

Vermogen:

7 KW

Bovenaansluiting:

ja

Achteraansluiting:

ja

Luchttoevoeraansluiting:

ja

Aansluitbaar op CV:

neen

Brandstof:

hout

Afmetingen

HXBXD (mm):
72 X 47 X 36

Speksteen:

neen

Hoogte hart
aansluiting
rookgasafvoer (mm):

61

Diameter
rookgasafvoer (mm):

150

Dovre Sense 113

Online bestellen

Product:   Dovre Sense 113

Prijs van uw bestelling:  

Door deze bestelling te plaatsen,
verklaart u zich akkoord met de voorwaarden.