Strict Standards: Accessing static property Dbmanager::$username as non static in /var/www/vhosts/houtkachels.net/httpdocs/cms/app/modules/dbmanager.php on line 33 Strict Standards: Accessing static property Dbmanager::$password as non static in /var/www/vhosts/houtkachels.net/httpdocs/cms/app/modules/dbmanager.php on line 34 Strict Standards: Accessing static property Dbmanager::$hostname as non static in /var/www/vhosts/houtkachels.net/httpdocs/cms/app/modules/dbmanager.php on line 35 Strict Standards: Accessing static property Dbmanager::$databasename as non static in /var/www/vhosts/houtkachels.net/httpdocs/cms/app/modules/dbmanager.php on line 36 Strict Standards: Accessing static property Dbmanager::$connection_id as non static in /var/www/vhosts/houtkachels.net/httpdocs/cms/app/modules/dbmanager.php on line 67 saey edvin eenmalige aanbieding - algemene info en technische fiche van de houtkachel

Houtkachels . net

prinsenlaan 50 - 2381 weelde
T - 0032 (0)495 54 70 41

Houtkachels.net is een concept van Heestermans BVBA

> CONTACTEER ons

> overzicht houtkachels
> Home
> Nestor Martin


creatie door Tom IT

Valid XHTML 1.0 Transitional

Saey edvin eenmalige aanbieding

Saey edvin eenmalige aanbieding

Merk:

saey

Model:

edvin eenmalige aanbieding

Prijs:

€ 1495

Afmetingen

HXBXD (mm):
116 X 58,3 X 38,8

Zicht op gezelligheid.

De elegante SAEY Edvin biedt je een prachtig zicht op de vlammen. Niet alleen zijn panoramische ruit is een aandachtstrekker. De Edvin valt op door zijn fijne afwerking en oog voor detail. Dat merk je bijvoorbeeld aan de verborgen scharnieren en handige opbergruimte. De Edvin heeft de innovatieve Balanced Air technologie die je de meest optimale en propere verbranding garandeert. Bovendien kan hij worden uitgerust met de SNORKEL-technologie die alle verse zuurstof voor het verbrandingsproces van buiten haalt en niet uit je woonruimte.

Simme technologie inbegrepen.

De Edvin is uitgerust met de innovatieve Balanced Air technologie van SAEY, waarmee je met één hendel tegelijk de primaire en secundaire luchttoevoer regelt. Zo ben je op elk moment zeker van de meest optimale en propere verbranding. Hiermee beantwoordt de Edvin vandaag al aan de toekomstige wetgeving omtrent rendement en emissies. Het resultaat van deze slimme technologie? Lekker warm in huis, en weinig fijn stof door de schouw – dus goed voor het milieu!

Gezonde warmte.

Door de optionele externe luchttoevoer heeft deze houtkachel op elk moment voldoende zuurstof voor een optimale verbranding, zonder de zuurstof uit de woonkamer te moeten halen. Zo blijft je leefruimte heerlijk warm en lekker gezond.

Saey edvin eenmalige aanbieding

Vermogen:

4-8 KW

Bovenaansluiting:

ja

Achteraansluiting:

ja

Luchttoevoeraansluiting:

ja

Aansluitbaar op CV:

neen

Brandstof:

hout

Afmetingen

HXBXD (mm):
116 X 58,3 X 38,8

Speksteen:

neen

Hoogte hart
aansluiting
rookgasafvoer (mm):

102

Diameter
rookgasafvoer (mm):

150

Saey edvin eenmalige aanbieding

Online bestellen

Product:   Saey edvin eenmalige aanbieding

Prijs van uw bestelling:  

Door deze bestelling te plaatsen,
verklaart u zich akkoord met de voorwaarden.